Glad Sommar önskar Pedab

Med största sannolikhet befinner du dig redan i hängmattan, i likhet med fyra miljoner andra. En bra tidpunkt att titta bakåt och fundera över vad vi har pratat om och gjort under våren. 

En sak som både vi och våra kunder har ägnat mycket tid åt är GDPR. Super-PUL står runt hörnet och frågetecknen är många. Vi på Digitaliserat.nu ser det på läsarstatistiken. De tre mest lästa artiklarna handlar om GDPR. 

Först på fjärde plats kommer en personlig favorit, nämligen den fina podden som handlar om ett projekt för att få ner användningen av bekämpningsmedel när man odlar potatis. 

Alla våra poddar har många lyssnare och vi ska lyfta fram dem ännu mer i höst. Vi har 26 pod casts som på olika sätt handlar om digitalisering. Alla ligger också på Pedabs youtube-kanal

Affärsutveckling och affärsmodellstransformation är otroligt spännande. En av de mest lästa på senare tid är den om Amazon som har köpt Whole Foods. En jättenyhet eftersom Amazon därmed köper distribution hela vägen ut till kund. 

Sist med inte minst visar läsarstatistiken att automatisering och ämnen relaterade till effektivitet, kostnadsbesparingar och liknande är relevanta. Det tycker vi också och våra läsare kan se fram emot fler artiklar i dessa ämnen i höst. Vi gillar vår egen lista om vilka konsekvenser ineffektiv datalagring har. 

Ha en skön sommar!